Vintage telefoon, een musthave in je kamer

Ik hou van modern. Modern en strak, maar dan wel met een vleugje vintage. Deze fantastische telefoons vond ik bij Hipgemaakt.nl. Ze zijn vast niet handgemaakt :), maar o,o ik moet er bijna van kwijlen. Vind jij ze ook niet vintastisch? Het is nostalgie ten top, en ik vraag me af of mijn kleine meisje van vijf überhaupt wel in de gaten heeft dat dit een telefoon is. Deze vintage telefoon vind je in diverse kleuren terug, passend bij ieder interieur. Heb je een klassiek interieur dan past de petrol kleur geweldig en de gele lijkt me super mooi in een wat romantischer interieur. Zelf zou ik gaan voor de mintkleur denk ik. Ik hou van poedertinten in het strakke moderne van onze woonkamer.

Vintage telefoon, werkt hij ook?

TRIM betekent Tone Ringer Illuminated Model, het was de eerste telefoon met een moderne beltoon naast de traditionele ringtoon. Deze opnieuw uitgebrachte versie heeft de stijl en vormgeving van de originele uit 1970 maar dan met moderne druktoetsen. Niet alleen mooi, maar ook nog makkelijk in het gebruik dus. Je hebt in ieder geval snelle een nummer ingetoetst dan vroeger. Herken jij dat nog, van die èchte vintage telefoon van vroeger? Draaien, en dan wachten totdat hij weer teruggedraaid was voordat je het volgende nummer kon draaien, haha. Je kan het je bijna niet meer voorstellen toch?

[su_divider top=”no” style=”dashed” divider_color=”#a58355″ size=”1″]

Helaas is deze Vintage telefoon niet meer verkrijgbaar, wij vinden dat zoooo jammer! Dus zodra we weer iets soortgelijks vinden, dan laten we je het zeker weten! Hij zat in ieder geval in het assortiment van Hipgemaakt.nl waar ze nog veel meer leuks hebben.