De USB-stick die je doet smelten (just don’t take a bite)

We leven in een digitaal tijdperk. Ik ben een beetje een ouderwetse muts, want mijn agenda is nog van papier. Net als de krant en boeken die ik lees. Ik speel geen Pokémon Go, en op whatsapp berichten reageer ik gemiddeld pas na 3,5 uur. Ik heb wel Facebook en Instagram maar hey, who doesn’t? Deze blog is nog net niet op een typemachine geschreven, dat zegt denk ik wel genoeg. Toch ziet zelfs deze ouderwetse muts wel in dat de digitalisering ook mooie voordelen met zich meebrengt. Ik ben namelijk niet alleen ouderwets, ik ben ook behoorlijk verstrooid. En dan is een smartphone best handig. Je kan voor alles een alarm inschakelen, to-do-lists maken, en ga zo maar door. Als je ’s morgens je tablet in je tas stopt heb je gelijk je halve leven op zak. En dat alles in zo’n kleine verpakking 😉 . Stiekem heb ik net als iedereen een hele stapel technologische gadgets in huis. Omdat ze eigenlijk wel heel makkelijk zijn. En, in het geval van het dingetje dat we nu hebben gespot, ook nog eens very cool. Check deze ijs USB-stick maar eens.

usb-stick ijs

De heerlijke en handige USB-stick

Een blogger kan haast niet zonder USB-stick. Maar dat geldt natuurlijk ook voor een heleboel andere mensen 😉 . Een stukje extra geheugen kan iedereen wel gebruiken… Ik in ieder geval wel. Bovendien zou mijn haast prehistorische laptop het zo maar eens kunnen begeven. En dan is het een prettig idee dat mijn digitale leven ergens veilig is opgeslagen. Daarvoor volstaat een saai zwart stickje, maar waarom zou je je in the digital era tot zoiets saais beperken? Wij houden wel van grappige gadgets met een unieke look. Bij webshop Allesmakkelijk vind je een wel heel reusachtig assortiment aan USB-sticks in alle soorten en maten. Met de zomer nog in onze bol (en een nooit te stillen trek in ijsjes) smelten wij door deze schattige variant. En wie houdt er nou niet van een lekkere Magnum?

Zelfs mijn fossiele pc krijgt haast een moderne look wanneer ik deze USB-stick er in steek. Bijna dan hè, je kan van een mammoet geen moderne olifant maken. De ijs USB-stick bevat 16gb aan geheugen. Je kan ook voor meer geheugen gaan, dan wordt het alleen een iets duurder ijsje. Je krijgt er een jaar garantie op én er zit een gratis geschenkdoos bij, mocht je de USB stick aan een van je vrienden willen geven die toevallig dol op Magnums is. Of dol op originele gadgets natuurlijk 😉 .

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *