Ring met tekst

Tijdens het surfen op internet kwam ik op de website van Suuz terecht. Helemaal verliefd heb ik uiteindelijk zuchtend deze website weer verlaten. Uiteraard nadat ik hem uitgebreid bekeken heb. Wat jammer dat de Kerstman nèt vertrokken is uit het land :(. Ik had anders mijn verlanglijstje ingekort tot één item. Een ring met tekst.

Op de pagina met ringen blijf ik steken. Niet zo gek, want ik heb een echte ringen tik. Ken je dat? Dat je bij (bijna) iedere ring je bedenkt dat die wel leuk zou staan? Ik moet overigens wel toegeven dat ik van de vele ringen die ik heb er 4 altijd aan heb. Mijn trouwring. De ring die ik op mijn 18e gekregen heb van mijn ouders, de ring die ik van mijn vriend kreeg nog voordat we gingen trouwen èn degene die het meest voor me betekent… de ring van mijn overleden moeder.

Ring met tekst voor erbij

Mijn overige ringen zijn opvallend en voor zo nu en dan heel mooi, maar die draag ik niet iedere dag. Toch heb ik nu mijn zinnen gezet op weer een nieuwe ring. Een ring met tekst dus. Wat zijn die bijzonder zeg! En wat zo leuk is… je kan ze nog zelf laten ontwerpen ook! Er staan voorbeelden van ringen met tekst of initialen, maar je kan er je eigen tekst of initialen in laten zetten als je wilt. Een van de voorbeelden is een ring met ‘Love’. Prachtig vind ik. Maar ook de ring met tekst met je eigen naam erin (of die van je kind bijvoorbeeld) is een mooi exemplaar. De verschillende stijlen maken de keus voor iedereen mogelijk. Van modern tot manuscript en van aan elkaar geschreven tot Bold, het kan allemaal.

Nog op zoek naar een mooie ring met tekst? Neem dan zeker even een kijkje bij Suuz!

[gdlr_icon type=”icon-heart” color=”#f9c022″ size=”20px” ] Ringen van Suuz vanaf € 79,95