Puddinglampjes aan het plafond, om op te vreten!

Een van de moeilijkste dingen in mijn interieur vind ik het uitzoeken van lampen. En laten die nu in iedere ruimte terugkomen. Ik heb in ieder geval een hekel aan plafonnières, dus die vallen af. Meer kan ik echter niet schiften. Ik ga geen woonwinkel voorbij of ik loop te mijmeren bij een paar lampen die in de etalage staan. Zouden ze passen? In hoeveel huiskamers hangen ze nog meer? Wat kosten ze? Raak ik er niet te snel op uitgekeken? Dat is met de puddinglampjes van Gwennieslab wel anders.

puddinglampjes

Gwennieslab heeft puddinglampjes in de collectie

Op slag ben ik verliefd bij het zien van deze puddinglampjes. Het is alsof ik weer aan het zondagsdiner zit bij mijn ouders en het tijd is voor het toetje op tafel. Zo’n gele drilpudding, je kent het vast nog wel. Wij waren er gek op. Liefst met héél veel rode saus erbij vechten we om het laatste beetje glibberige geel. Alleen al for old times sake zou ik deze puddinglampjes ergens in huis willen hangen. Dan is het nu alleen nog belangrijk om te kiezen waar!

Zou jij er ook zo wel een hap uit kunnen nemen, uit de gekleurde lampjes uit de LEF-collectie van Gwennieslab? Zacht en glibberig zijn ze niet overigens niet, ze zijn gemaakt van een combinatie van gips en latex en geschikt voor LED verlichting. En had ik al gezegd hoe mooi ik ze vind 😉 ? Gwendolyn Hardam is de ontwerpster van deze prachtige lampjes en brengt bij mij een stukje geluksgevoel van vroeger terug. Alleen al daarom ben ik fan. Daar komt nog eens bij dat ik deze lampjes wel bij ons boven de eettafel zie hangen. En dan het liefst een hele rits.

[gdlr_icon type=”icon-heart” color=”#f9c022″ size=”20px” ] Een lamp inclusief koord komt op ongeveer € 65,00 en zoals je ziet zijn ze in verschillende kleurtjes beschikbaar!