Gereedschap set: lekker klussen, maar wel pretty in pink

Help, mijn man is geen klusser. Hij heeft grootse plannen, dat wel. Zet zelfs vaak stap 1, en als we geluk hebben stap 2. Maar dan. Het is dat ik John Williams nogal een irritante man vind, anders had ik hem al lang eens gebeld. Niet dat we in een puinzooi leven… Ik ben er immers ook nog. En waar emancipatie bij manlief volledig de plank misslaat, slaat die bij mij juist compleet door. Een klusje in huis? Ik draai er mijn hand niet voor om. Als we op manlief moeten wachten leven we over een paar jaar namelijk wel degelijk in een puinzooi. En als ik een beetje rondkijk bij mijn vriendinnen, ben ik niet de enige! Anno 2017 zijn vrouwen net zo goed klussers. Tijd voor een op en top vrouwelijke gereedschap set dus!

Lees ook: Pizza time! Waar gehakt wordt, wordt gegeten

Gereedschap set vrouwen

Ieder project begint met een plan. Dat kán ook een reuze impulsief plan zijn, zoals bij mij. Besluit ik opeens een muurtje te gaan witten. Maar goed, of je nu impulsief bent of heel lang nadenkt over je kluswerk… een idee is al een goed begin. Nou nog wat materiaal (en wat vrije tijd), en je klus kan beginnen. Je hoeft alleen nog maar even het gereedschap bij elkaar te scharrelen.

Dat blijkt bij mij nou steevast de grootste klus te zijn. Want de heer des huizes heeft nogal wat onafgeronde projecten. En dus heeft hij zijn gereedschap set ook niet he-le-maal compleet meer… Want waarom zou je al gaan opruimen als de klus toch nog afgemaakt moet worden? Aangezien ik toch ieder karwei in mijn eentje moet opknappen, leek het me dus tijd voor mijn eigen gereedschap set. Eentje die duidelijk te onderscheiden is van de rondslingerende tools van manlief. Nou, we hebben hem gevonden.

gereedschap set vrouwen

Roze gereedschap set: klussen doe je pretty in pink

Hij staat eigenlijk bij de sectie Moederdag cadeaus bij webshop de Kado Galerie, deze roze gereedschap set vrouwen. Daar kan je hem natuurlijk ook voor scoren, mocht je moeder een echte klusser zijn. Of je vader juist niet 😉 . Maar wat mij betreft is het een echte musthave voor alle vrouwen met twee rechterhanden. Of voor de vrouwen die net als ik met een doe-niet-zo-veel-zelver samenwonen… Je moet wel van roze houden, want anders krijg je van deze gereedschap set vast niet zo veel zin om te klussen 😉 .

De (knalroze) 10-delige gereedschap set bevat:

  • klauwhamer
  • 2 schroevendraaiers
  • 2 kruiskop schroevendraaiers
  • waterpas
  • rolmaat
  • punttang
  • bithouder
  • 20 bitjes in verschillende soorten en maten

Het gereedschap is netjes geordend in een bijpassende knalroze gereedschapskoffer. Zeggen de namen van al dat gereedschap je nou echt helemaal niks? Dan kan je hem natuurlijk altijd nog aan je vent cadeau doen. Een stille hint met roze knipoog.

Lees ookSokken met tekst: voetjes omhoog dus (ideaal voor na het klussen)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *