Geen groene vingers? Neem een cactus vaas!

Ben jij een groenwonder? Woouf zitzakHeb je groene vingers en staat je huis vol met prachtige planten en bloemen? Nou hier niet. Ik ben gek op bloemen en planten en ben op zich redelijk ‘groen in mijn doen en laten, maar groen in huis blijft niet zo lang groen. Sow…. dat was een hoop groen in één zin! Groen in huis is gezond. Het brengt -buiten zuurstof- ook rust in je hoofd zeggen ze. Maar bij mij blijkt het haast alleen maar onrust te geven. Want weet je… groen wordt geel als je er niet zoveel aandacht aan besteed 🙁 .

Helaas geen groene vingers hier

En dat is hier meestal het geval. Aangezien ik de enige in huis ben die zich om groen bekommert, en ik ook regelmatig pas om 21.30 op de bank plof om nog even een website bij te werken of een artikel te schrijven, wordt het groen er hier in huis niet beter op. En dan levert het alleen maar onrust op. Als je op de bank ploft en er eigenlijk weer vanaf moet komen om een plant water te geven, dan geeft dat geen rust kan ik je zeggen 🙂 . Maar bij mij gaat het nog verder… want de volgende dag is het weer exact hetzelfde. Kortom; veel groen in huis is voor mij niet weggelegd. Maar ik hou er wel van!

En nou vond ik bij StudiodeWinkel deze fantastische cactus vazen. Echte eye catchers -dat is al leuk- en met name dus handig als je geen groene vingers hebt. Of dat je er nu een bloem in zet of niet, het staat altijd leuk.