Briljante ideeën onder de douche, ik ben ze alweer vergeten als ik me sta af te drogen

Aqua Notes, de oplossing voor een whiteboard onder de douche. Het is zo’n beetje de enige me-time die menig moeder kent. Onder de douche. Want zelfs als moeders op het toilet zitten dan worden ze gestoord. Maar met een beetje geluk sta jij net iets eerder op als je kinderen en kan je nog even op je gemak douchen voordat zij de badkamer komen binnen rollen.

Aqua Notes voor briljante uitspattingen

Die me-time onder de douche -ik weet niet of je het herkent- maar die zorgt bij mij vaak voor briljante ideeën. Terwijl het warme water over mijn hoofd en schouders stroomt en ik rustig sta wakker te worden komen er de leukste ideeën op. Daarnaast vormen die ideeën zich tot geniale oplossingen. Toegegeven, niet ieder idee is geniaal. Maar ik ben er zeker van dat ik al heel wat creatieve oplossingen en gedachtes over mijn schouder weg heb laten spoelen. Zonde!

Mijn probleem is namelijk dat ik die ideeën en oplossingen alweer vergeten ben voordat ik mijn kleine teen heb afgedroogd. Klinkt dit herkenbaar voor je? Dan moet je eens even kijken naar het product Aqua notes. Een geniaal product -vast onder de douche bedacht- wat ervoor zorgt dat jij niet tijdens je afdroogronde jezelf weer voor je hoofd kan slaan omdat je die ene briljante oplossing alweer vergeten bent.

aqua notes notitieblok douche

Je schrijft je idee namelijk gewoon op! Op een waterdicht notitieblokje dat je standaard onder douche hebt hangen. Hier kan jij je fantastische ingevingen kwijt terwijl je toch in de ontspannen flow van het douchen blijft. Zo brengt Aqua Notes rust en ontspanning onder de douche. En geeft het je ook nog eens een extra boost aan productiviteit die je na het douchen verder uit kan werken.

Notitieblok of whiteboard onder de douche

Aqua Notes is bedacht door een Shower Thinker die altijd de beste ideeën kreeg onder de douche – zo iemand als jij en ik 😉 . Naast het standaard notitieblok wat je onder de douche kan gebruiken zijn er nog meer leuke notitieblokjes. Fun Notes met woordpuzzeltjes en doolhoven die opgelost kunnen worden. Handig als je je kinderen wil stimuleren om te gaan douchen! Wat denk jij, iets om te gebruiken in je eigen douche?

De variant hierboven is verkrijgbaar in Amerika. Inmiddels zijn dit soort notitieboekjes al meer op de markt te vinden, ook in Nederland. Hier vind je zoiets bijvoorbeeld bij Cadeautjes.nl. Of je besteld de ‘echte’ bij Amazon, dat kan natuurlijk ook.

Succes met het in toom houden van je briljante uitspattingen 😉 .

 

Samenvatting
recipe image
Onderwerp
Aqua Notes notitieblokje
Datum
Rating
0graygraygraygraygray Based on 2 Review(s)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *