Apres Skistokken voor drank waarmee het ook op de piste al een feestje wordt

Ze noemen het niet voor niks wintersport. Mij leek het persoonlijk wel lollig. Ik bedoel, je gaat tenslotte bergaf. How hard can it be, nietwaar? Mij was niet verteld dat alleen het lopen op skischoenen al een dodelijk avontuur op zich is. En dat je kuiten net zo beurs kunnen worden als een oud appeltje was voor mij óók nieuw. Na 10 dagen was ik ontzettend blij weer richting een plat, sneeuwloos land te kunnen. Hoewel? Eén onderdeel van dat hele wintersport gebeuren stond me wel aan. Het apres ski gedeelte, uiteraard. Als ik niet beter zou weten zou ik geloven dat het al die fanatieke wintersporters stiekem daar om te doen is. Maar hee, laat je winterpret door mij niet bederven. Mocht het wintersporten er voor mij ooit nog eens van komen, dan ga ik voorbereid op pad. Met deze apres skistokken waar je drank in kan doen.

Lees ook: Liever naar de zon? Vergeet je fruitige luchtbed niet!

Apres ski?

Apres ski, het is een wezenlijk onderdeel van bijna iedere wintersport vakantie. Zo niet, dan begrijp ik al helemaal niet waar je het voor doet… Maar goed, ook apres ski is een aparte tak van (winter)sport. Dat Zwitsers café, prima. En met die pullen bier kan ik ook nog wel leven. Maar what’s with the carnavalsmuziek mensen? Waarom moet dat bijkomen van die heftige dag ook nog eens met zulke muziek op de achtergrond? Hier in het zuiden draaien ze die alléén tijdens carnaval. En zelfs dan zorg ik voor een pruik. ZItten mijn oren lekker dicht.

apres skistokken voor drank

Apres skiën kan nu ook gewoon op de piste. Heb je ook geen last meer van die muziek. Maar drink nou niet die hele apres skistokken leeg, je moet tenslotte nog wel beneden komen. En met een slokje (of een stokje) teveel wordt iedere piste zwart.

Apres skistokken voor drank

Hoe verzinnen ze het, hoor ik je denken. Helaas hebben we daar niet echt een antwoord op. Maar waarschijnlijk is dit bedacht door iemand die ook niet echt warm werd van dat hele wintersport gebeuren. Je kan trouwens ook gewoon warme chocomel in je stokken doen hoor. Lijkt mij in ieder geval een stuk veiliger. Maar ik op ski’s, da’s sowieso geen veilige combi, dus wie ben ik.

We vonden de apres skistokken bij webshop Aprés Skistok. Je merkt het al, ze verkopen hier vooral apres skistokken. Had er zelf nog nooit van gehoord, maar het lijkt mij een gat op de wintersportmarkt. Maar er zijn nog meer toffe wintersportproducten. Vaak wel met goede knipoog, precies waar wij van houden. Wat dacht je van een pluizige Sinterklaasbaard om je gezicht warm te houden? Have fun shopping.

Lees ook: Vakantie, en je koffer is al bikiniproof…

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *